Een deskundige taxatie...

...laat je uitvoeren door Bruintjes en Keurentjes


Een taxatie kan verschillende doeleinden hebben. Je hebt een taxatie nodig op het moment dat je woning koopt en een financiering wilt regelen of bij het opnieuw vaststellen van de waarde na een verbouwing. Ook bij de verdeling van de boedel in geval van overlijden of scheiden, is een taxatie vaak noodzakelijk. Bruintjes en Keurentjes is aangesloten bij het NWWI, waardoor je een gevalideerd taxatierapport ontvangt, dat door elke geldverstrekker wordt geaccepteerd.

Kortom, bij ons kun je terecht voor:

  • Gecertificeerde taxateurs;
  • Taxatie geaccepteerd door alle geldverstrekkers;
  • Met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG);
  • Afgestemd op jouw situatie;
  • Snelle taxatie tegen een vast scherp tarief.
     

Meer weten? Of meteen een taxatie aanvragen? Neem via onderstaande formulier direct contact met ons op.


Locatieschade taxeren in het aardbevingsgebied van Noordoost-Groningen


Daadwerkelijke schade, maar ook het risico van aardbevingen hebben een direct effect op de verkoopprijs van een huis in Noordwest-Groningen. De lagere verkoopprijs wordt ook wel indirecte schade genoemd. Wanneer de verkoopprijs aanwijsbaar is gedaald door aardbevingsschade, is het mogelijk om compensatie te ontvangen vanuit de NAM. Hiervoor dien je de Waarderegeling van de NAM aan te spreken. Om aanspraak te maken op deze regeling vereist de NAM een onderzoek naar de actuele waarde en locatieschade, uitgevoerd door twee taxateurs. Een lokale taxateur en een rentmeester. Als lokale taxateurs in Noordwest-Groningen hebben wij veel ervaring met taxaties in het aardbevingsgebied. Wij stellen de actuele waarde en locatieschade op professionele wijze vast. Daarnaast bieden wij begeleiding bij het indienen van het compensatieverzoek en de verdere afwikkeling hiervan. Wil je meer informatie over het taxatieproces in het geval van aardebevingsschade? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.  


Voor meer informatie of een zorgvuldige taxatie, vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook bellen: 0595 447044.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring