Wat is mijn woning/bedrijfspand waard?


Wil je verhuizen en ben je benieuwd wat jouw huis of bedrijfspand op dit moment waard is? Bij Bruintjes en Keurentjes kun je altijd een gratis waardebepaling aanvragen. Met de kennis van de actuele markt bekijken we je woning of bedrijfsruimte en kunnen we jou een realistische verkoopprijs adviseren. Geheel vrijblijvend! De totstandkoming van deze waarde zullen wij in een gesprek persoonlijk toelichten (voorzien van advies en tips), zodat jij kan beslissen of je met ons in zee wilt gaan. Vraag hieronder een gratis waarde-indicatie aan door het formulier in te vullen. Je kunt ons ook direct bellen op 0595 447044. Een waardebepaling bij Bruintjes en Keurentjes is altijd gratis. Wat houdt een waardebepaling precies in?

Eén van onze makelaars komt bij je langs om de woning op te nemen. Hij zal vervolgens een advies verkoopprijs bepalen na schatting van de waarde van jouw woning. Let op, dit is dus GEEN taxatie!


De waarde-indicatie is o.a. gebaseerd op:
  • Vergelijkbare woningen;
  • Staat van onderhoud;
  • Omgeving;
  • Kadastrale gegevens.
 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan:

Vul het formulier hieronder in om een gratis waarde-indicatie aan te vragen of maak direct een afspraak via 0595 447044.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring