Wil jij een huis kopen in Winsum, Bedum, Loppersum of omgeving?


Als aankoopmakelaar zijn we je graag van dienstStel je voor dat je jouw droomhuis hebt gevonden op internet. Wat is dan de volgende stap? Weet jij of de vraagprijs reëel is of wat een goed startbod is? En als je dan een bod hebt gedaan, ben je dan officieel in onderhandeling en mag een verkoper dan nog met een ander in zee gaan? Vragen waar jij het antwoord vast niet zo op weet, maar wij als aankoopmakelaar wel. Wij gaan graag met je mee voor een eerste of tweede bezichtiging en signaleren daarbij ook eventuele bouwkundige gebreken. Maar je mag meer van ons verwachten.

Ben jij nog op zoek, of inmiddels al bereid om een bod uit te brengen? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan: 0595 447044.

 

Als aankoopmakelaar...

  • Stellen wij samen met jou je woonwensen vast en maken een zoekprofiel;
  • Gaan wij mee naar de bezichtiging(en);
  • Adviseren en onderhandelen wij over de koopvoorwaarden;
  • Voorzien wij jou van belangrijke informatie over de woning, zoals bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, VVE en bouwkundige staat;
  • Bieden wij persoonlijke begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces;
  • Verzorgen wij de juridische afwikkeling en controleren wij de koopakte.
 

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je vragen over onze aankoopdienst? Kom gerust een keer langs bij ons op kantoor. Wij bespreken graag samen met jou de verschillende mogelijkheden en het aankoopproces. Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken of bel ons direct via: 0595 447044.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring