Welkom bij Bruintjes en Keurentjes Makelaars


Jouw makelaar van “stad tot wad”

 
Per 1 januari 2019 zijn wij, Bruintjes en Keurentjes Makelaars, overgenomen door Makelaardij Zuidhorn en met vestigingen in Winsum, Bedum en Loppersum staan wij letterlijk en figuurlijk met beide benen in de Groningse klei. We kennen ons werkgebied dan ook als geen ander. Van stad tot Lauwersoog en Eemshaven, je kunt bij ons terecht voor aan-, verkoop en taxaties van woningen, maar ook voor bedrijfshuisvesting, agrarisch vastgoed, financieringen en verzekeringen. Ons team van ervaren en betrokken medewerkers staat voor jou klaar. Waar kunnen we jou mee helpen?


Ons team van Bruintjes en Keurentjes staat elke dag voor jou klaar!

 

Waarom Bruintjes en Keurentjes?

Bruintjes en Keurentjes is een erkend NVM-makelaar, sterk geworteld in het werkgebied rondom Winsum, Bedum en Loppersum. Dit mag je van ons verwachten:
 

  Deskundige en betrouwbare medewerkers;
  Nuchtere en eerlijke kijk op de lokale markt;
  De juiste combinatie van off- en online promotie van jouw huis;
  Jouw wensen en eisen als uitgangspunt voor onze begeleiding;
 Probeer onze makelaars 3 maanden nu GRATIS uit. Bekijk hier onze actie "Proefverkopen"


 

 

Bruintjes en Keurentjes is partner van Woonaccent

Bruintjes en Keurentjes is powered by Woonaccent. Wij zijn local heroes, met ondersteuning vanuit een landelijk netwerk van Woonaccent partners. Dit betekent een strategisch gebruik van verschillende marketingmiddelen, landelijke en regionale kennis en partners, maar gespitst op onze ervaring in de woningmarkt in Winsum, Bedum, Loppersum en omstreken.


De kracht van landelijk, de kennis van lokaal. Dat is Woonaccent.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken met onze makelaar? Neem snel contact op of loop binnen op één van onze kantoren.  Wees welkom, de koffie staat klaar! Of maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel ons op 0595 447044.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring