Jouw huis verkopen in Winsum, Bedum of Loppersum doen we samen!

Het succesvolle stappenplan om je woning te verkopen


Je huis is waarschijnlijk je kostbaarste bezit en de verkoop daarvan is een serieuze zaak, waarbij veel komt kijken. En omdat je dit meestal maar een paar keer in je leven doet, moet je dat niet “zomaar” aan iemand toevertrouwen, maar aan een makelaar waar je een goed gevoel bij hebt, waarmee het ‘klikt’. Wij hopen dat wij deze makelaar voor jou mogen zijn. Wat wij vooral belangrijk vinden, zijn jouw wensen en eisen. Op basis daarvan bepalen we samen de meest kansrijke verkoopstrategie. Welke middelen gaan we inzetten en wanneer om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken. Benieuwd hoe wij jouw huis in de verkoop kunnen nemen ? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Je ontvangt in dit gesprek altijd een gratis waardebepaling.

Benieuwd hoe wij jouw huis kunnen verkopen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Wij brengen in dit gesprek je wensen en eisen in kaart, adviseren over je woning en bepalen samen met jou de verkoopstrategie. Je ontvangt in dit gesprek ook een gratis waardebepaling.Meer weten over proefverkopen H&W Makelaars


Tip van Bruintjes en Keurentjes Makelaars


Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel verkopen! 

Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!Heb je plannen om je huis te verkopen, maar ben je er nog niet helemaal aan toe, omdat je nog geen andere woning hebt gevonden? Wij snappen dat het in deze markt moeilijk is om een huis te vinden in Winsum, Bedum, Loppersum en omgeving. Daarom hebben wij iets bedacht: Virtueel Verkopen. Met Virtueel Verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar, maar zetten ‘m nog niet officieel “online”. Alleen serieuze kopers krijgen achter de schermen jouw huis te zien. Met Virtueel Verkopen kun je je dus rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe je eigen woning in de markt ligt. Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande button. 


Meer weten over proefverkopen H&W MakelaarsWaarom Bruintjes en Keurentjes?

  Deskundige en betrouwbare medewerkers;
  Nuchtere en eerlijke kijk op de lokale markt;
  De juiste combinatie van off- en online promotie van jouw huis;
  Jouw wensen en eisen als uitgangspunt voor onze begeleiding;
  Wij realiseren de hoogste opbrengst voor jouw huis;
  Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.


 Onze klanten geven ons een 8.6

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 0595 447044.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring