Hypotheken

 

De hypotheek afsluiten die bij jou past

Je wilt plezierig leven, uiteraard in een huis dat bij jou past. En je wilt, nadat alle vaste lasten betaald zijn, ook nog graag voldoende geld overhouden om leuke dingen te doen.

Daarom wil je ook graag onafhankelijk financieel en hypotheekadvies van iemand die verschillende hypotheekvormen en geldverstrekkers op een rijtje zet.

Bruintjes en Keurentjes werkt samen met een Erkend Hypotheekadviseur, Marcel Meijerink. Samen met jou zoekt en rekent hij net zo lang totdat hij de passende hypotheek heeft gevonden. Jouw wensen en financiële situatie, niet alleen nu maar ook in de toekomst vormen de basis van het hypotheekadvies.

Het advies van onze hypotheekadviseur stopt niet bij het afsluiten van de hypotheek. Want wat gebeurt er in het geval van verhuizing, echtscheiding, het dalen van de rente of een verandering in uw vermogenssituatie? Juist door het persoonlijke contact kan de hypotheekadviseur ook later helpen de juiste beslissingen te nemen.

Bruintjes en Keurentjes hanteert transparante vaste prijzen en uurtarieven. Deze vind je terug in ons Dienstverleningsdocument. 

Voor informatie en advies kun je onderstaand formulier invullen, maar uiteraard ook rechtstreeks contact opnemen 050-3010080. De hypotheekadviseur komt vrijblijvend ook bij je thuis voor een eerste kennismakingsgesprek.