De hypotheek afsluiten die bij u past

Hypotheekadvies afgestemd op uw situatie en wensen

U wilt plezierig leven. In een mooi huis. En u wilt, nadat alle vaste lasten betaald zijn, nog voldoende geld overhouden om leuke dingen te doen.

Daarom wilt u een objectief financieel advies van iemand die verschillende producten van alle vertrouwde hypotheekverstrekkers op een rijtje zet. Bruintjes en Keurentjes werkt met een Erkend Hypotheekadviseur. Samen met u zoekt en rekent hij net zo lang totdat de passende hypotheek is gevonden. Uw wensen, maar ook uw huidige situatie en uw toekomst vormen de basis van het hypotheekadvies.

Het advies van de hypotheekadviseur stopt niet bij het afsluiten van de hypotheek. Want wat gebeurt er in het geval van verhuizing, echtscheiding, het dalen van de rente of een verandering in uw vermogenssituatie? Juist door het persoonlijke contact kan de hypotheekadviseur ook later helpen de juiste beslissingen te nemen.

Bruintjes en Keurentjes hanteert transparante vaste prijzen en uurtarieven. Voor informatie en advies bent u van harte welkom op ons kantoor. De hypotheekadviseur komt ook graag bij u thuis langs.

Afspraak maken » 

Uw persoonlijke hypotheekadviseur

Transparant en vertrouwd uw hypotheek afsluiten

Werkwijze en tarieven

De hypotheekadviseur van Bruintjes en Keurentjes zet een duurzame relatie met u voorop. Daarvoor werkt de hypotheekadviseur in zes heldere fasen en met vaste tarieven.

Bekijk werkwijze en tarieven »

Formulieren en downloads

Hypotheek verhogen of een andere aanpassing doorgeven? Dit bespreekt u met uw hypotheekadviseur. Hier vindt u alvast de belangrijkste wijzigingsformulieren en downloads. 

Formulieren en downloads »  

Hypotheekadviseur Marcel Meijerink

De hypotheekadviseur van Bruintjes en Keurentjes adviseert, onderhandelt en bemiddelt onafhankelijk en provisieloos bij de totstandkoming van de voor u beste hypotheekdeal.

Erkend hypotheekadviseur

Als u een woning wilt kopen, dan laat u zich goed adviseren door een Erkend Hypotheekadviseur. 

Meer informatie?

Marcel Meijerink

Hypotheekadviseur

  050-3010080
  BEDUM

Neem contact op met de hypotheekadviseur via info@bruintjesenkeurentjes.nl of via de onderstaande keuzes.

Stel een vraag

* Verplichte velden

Bel me terug

Beschikbaar *
* Verplichte velden

Maak een afspraak

* Verplichte velden
Bruintjes en Keurentjes
Nieuwsbrief

Ontvang het exclusieve aanbod per e-mail