Probeer de dienstverlening van Bruintjes en Keurentjes 3 maanden GRATIS uit! Jouw huis in Winsum, Bedum, Loppersum en omgeving 3 maanden Proefverkopen

Als jij je huis wilt verkopen ben je vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voordat de makelaar actief begonnen is aan de verkoop van jouw woning. Daarnaast kun je ook nog te maken krijgen met intrekkingskosten, als je ontevreden blijkt te zijn. Dat moet toch anders kunnen? Wij vinden dat je bij de verkoop van jouw huis geen risico's hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bedachten we samen met Woonaccent het volgende: Proefverkopen. Met Proefverkopen probeer jij de volledige dienstverlening van Bruintjes en Keurentjes de eerste 3 maanden GRATIS uit. En bevalt deze dienstverlening jou niet? Dan kun je elk moment stoppen, zonder kosten.

Maak een afspraak voor Proefverkopen met Kuin Makelaardij
 Wat kun je verwachten met Proefverkopen?

Vanaf het moment dat jij je huis met Bruintjes en Keurentjes gaat Proefverkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Jouw woning wordt in de markt gezet met het complete verkooppakket. Natuurlijk ontvang je in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Meer weten? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Probeer de dienstverlening van Kuin Makelaardij 3 maanden gratis


Meer weten over onze actie? 

Wil je weten wat Proefverkopen je nog meer kan bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen of ons direct te bellen op 0595 447044.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring