Huis verkopen

Wilt u uw huis verkopen? Dan is het verstandig een verkoopmakelaar in te schakelen. Dat is een gespecialiseerde makelaar die precies weet hoe u uw huis het beste kunt verkopen voor een aantrekkelijke prijs. Uw huis is nu eenmaal een kostbaar bezit en de verkoop een serieuze zaak waarbij veel komt kijken.

Uw huis is het waard

Natuurlijk wilt u uw huis goed verkopen. Samen met een verkoopmakelaar heeft u de grootste kans op een succesvolle verkoop. Niet alleen omdat u dan de beste prijs krijgt, maar ook omdat een verkoopmakelaar precies weet wat de belangrijkste zaken zijn om rekening mee te houden. Hij maakt serieus werk van de verkoop van het huis en betrekt u bewust bij alle fasen in het proces. Dat geeft u immers de beste garanties op gunstige verkoopvoorwaarden in combinatie met een zo hoog mogelijke opbrengst.

Een ervaren verkoopmakelaar voor uw huis

De verkoop van uw woning is te belangrijk om zomaar aan de eerste de beste over te laten. U wilt het liefst een makelaar waarmee het ‘klikt’. Een verkoopmakelaar die  ook de regionale huizenmarkt goed kent en die precies weet wat er speelt. Dan bent u bij Bruintjes en Keurentjes natuurlijk aan het goede adres. Onze roots liggen immers in het fraaie gebied tussen Stad en Wad.

Zo verkopen wij uw huis

Wij stippelen een kansrijke verkoopstrategie uit waarbij wij maximaal rekening houden met uw wensen. Eerst overleggen we met u welke middelen we gaan inzetten om de kans op een succesvolle verkoop zo groot mogelijk te maken. In de huidige tijd met de kracht van sociale media kunnen we op vele manieren geïnteresseerde kopers selecteren en benaderen. Maar minstens zo belangrijk zijn onze persoonlijke contacten, onze kennis van de markt en ons oude vertrouwde relatienetwerk.

De beste prijs

Maar voor het zover is bespreken we in alle rust de mogelijke opbrengst van uw woning. Essentieel is dat we samen op een lijn zitten. In ieder geval mag u van ons een goed onderbouwd, reëel prijsadvies verwachten. Wij staan voor optimale dienstverlening met als solide basis wederzijds vertrouwen.

Meer informatie?

Stel een vraag

* Verplichte velden

Bel me terug

Beschikbaar *
* Verplichte velden

Maak een afspraak

* Verplichte velden