Huis kopen

Een huis kopen lijkt gemakkelijk. Op internet vind je immers de wereld aan woningen. Maar hoe weet je of de prijs van die woningen goed is. En of alles wel zo mooi is als het wordt voorgeschoteld. Zijn er (verborgen) gebreken? Hoe zit het met de buurt, de voorzieningen en de bestemmingsplannen? Zitten er addertjes onder het gras?

Het koophuis van uw dromen

Als u een huis wilt kopen, heeft u vaak een heel duidelijk beeld van het huis dat u zoekt. Maar hoe vindt u dat koophuis? Is dat slechts een kwestie van geluk? Bij Bruintjes en Keurentjes zijn we ervan overtuigd dat we dat geluk kunnen afdwingen. Op basis van een jarenlange marktervaring en een groot relatienetwerk. De ervaring leert dat we met ons actieve speurwerk onze huizenkopers vaak weten te verrassen. Dat is ook logisch, want het vinden van een huis heeft sterk met gevoelsfactoren te maken. Mensenwerk dus.

Van woonwensen naar huis kopen

Wanneer we voor u aan de slag gaan, willen we eerst precies weten wat uw woonwensen zijn. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. Voor het opstellen van een zoekprofiel nemen we de tijd. Het proces van keuzes maken en knopen doorhakken, kan tot verrassende uitkomsten leiden. In ieder geval geeft het een helder beeld van het huis dat het beste bij u past. En gaan we op zoek naar dat ideale koophuis. Voor u, en met u.

Meer informatie?

Stel een vraag

* Verplichte velden

Bel me terug

Beschikbaar *
* Verplichte velden

Maak een afspraak

* Verplichte velden