Bedrijfsmakelaar van Stad tot wad

Kopen, verkopen, huren, verhuren en taxeren van bedrijfspanden

Bruintjes en Keurentjes is de specialist op het gebied van bedrijfsonroerendgoed in de provincie en de stad Groningen. Een schat aan regionale en lokale marktkennis geeft ons een grote voorsprong als het gaat om het zoeken en vinden van de juiste locatie en het juiste zakelijke vastgoed voor uw onderneming.

Een uitgebreid netwerk in de regio biedt u de beste garanties op een pand waar u zich gelukkig bij voelt. Een pand dat direct bijdraagt aan het succes van uw onderneming en een positief bedrijfsresultaat. Onze kernactiviteiten zijn het verkopen, kopen, verhuren, aanhuren en taxeren van winkels, kantoren en bedrijfsruimtes. Terwijl wij hard voor u aan het werk zijn, op zoek naar de beste huisvesting of kandidaat-koper of -huurder, kunt u zich maximaal blijven inzetten voor de zaak waar u zich het liefst mee bezig houdt: ondernemen.

Makelaar aan het woord

Bedrijfsmakelaar Joost Keurentjes

‘Uitgebreid netwerk’

‘Het gebied van de stad Groningen tot aan het wad, het Hogeland in de provincie Groningen, ken ik als mijn broekzak. Hier loop ik al mijn hele leven rond. Ik geniet van dit prachtige land met zijn geheel eigen identiteit. De marktkennis die ik lokaal en regionaal heb opgedaan, geeft mij een grote voorsprong in mijn vakgebied. Dat geldt ook voor het uitgebreide persoonlijke netwerk dat ik heb opgebouwd. En daar profiteert u natuurlijk optimaal van wanneer we samen op zoek gaan naar de juiste huisvesting voor uw bedrijf.’


0595-447044
adres en route