Bruintjes en Keurentjes

Dé makelaardij voor agrarisch onroerend goed in Groningen

Het Groningse land tussen stad en wad kent een lange agrarische traditie. En nog werken steeds nieuwe generaties agrarisch ondernemers aan een zakelijk gezond toekomstperspectief. Bruintjes en Keurentjes kan daarbij helpen.

De wortels van Bruintjes en Keurentjes liggen in de agrarische makelaardij. Joost Keurentjes is opgegroeid op een boerderij in Hornhuizen. Hij is behalve gecertificeerd agrarisch makelaar en agrarisch taxateur ook lid van de NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed, met als specialismen akkerbouw en melkveehouderij.

Bruintjes en Keurentjes kan u breed adviseren en ondersteunen. Denk daarbij aan zaken als aankoop, verkoop en taxatie voor financiering of bedrijfsoverdracht. En alles wat daar bij komt kijken.

Hét sterke kenmerk van Bruintjes en Keurentjes als agrarische makelaardij: we doen ons werk in het relatief kleine gebied van Noord-Groningen. Hierdoor zijn we beter thuis in de plaatselijke en regionale problematiek.

We hebben ons netwerk in het gebied waar u onderneemt. Het betekent dat we u nog beter kunnen ondersteunen. Welk type bedrijf u ook heeft: grootschalig of kleinschalig, eventueel gecombineerd met nevenactiviteiten zoals zorg of recreatie.

Nu een afspraak maken


Percelen landbouwgrond Middelstum

Percelen landbouwgrond (in gebruik als weiland) gelegen nabij Middelstum aan de Fraamweg. Bestemming: agrarisch.

Merumerlaan 2, Garrelsweer

De authentieke boerderij is gelegen op een wierde in fraai Gronings landschap. De boerderij heeft karakter en veel originele details. Ook bij latere verbouwingen t.b.v. hedendaags comfort zijn deze details en daarmee de sfeer behouden gebleven. De rondom de boerderij gelegen tuin met borders, boomgaard en gracht en overige landerijen maken het geheel compleet. De boerderij is gelegen op een perceel van ca. 1 hectare groot (het perceel omsloten door de gracht)


Oudezeedijk 2, Pieterburen

Eenvoudig vrijstaand woonhuis met 2 grote schuurruimten van totaal ca. 994 m² op een perceel van 3.35.43 hectare, fraai gelegen op een unieke rustige locatie tussen de dorpen Pieterburen en Kloosterburen.Perceel landbouwgrond Uithuizen

Perceel landbouwgrond verkocht nabij De Laan, Uithuizen.
Groot 1 hectare, 41 are en 70 centiare.Emmaweg 52, Uithuizen

Prachtig Groningen! Mooie vergezichten, luchten, rust en ruimte.
Deze fraaie, in goede staat verkerende woonboerderij zonder opsmuk gelegen aan de rand van de Waddenzee biedt dit allemaal. Met ca. 2 hectare extra landbouwgrond, nu in gebruik t.b.v. biologisch gehouden varkens en een boomgaard, vrij ter invulling. 
Heerdweg 3, Uithuizen

''Tjassingaheerd''

Een goed onderhouden boerderij, prachtig landelijk gelegen aan de rand van het dorp Uithuizen.

- De boerderij bestaat uit een karakteristiek woonhuis, eigentijds, ruim en geschikt voor gezinsbewoning.
- Aangebouwde dubbele landbouwschuur voorzien van moderne metalen spantconstructie en met veel mogelijkheden als opslag aardappelen, hobbymatige activiteiten en/of overige werkzaamheden als loonwerkbedrijf, stalling, werkplaats etc.
- Vrijstaande betonloods.
- Vrijstaande functionele aardappelbewaarloods met deels mechanische koeling. Ook deze loods is multifunctioneel.

Verder een heerlijke op het zuiden gelegen tuin, erf verhard met beton en naastgelegen perceel weiland met mogelijkheden voor het houden van paarden en/of overige dieren. Tevens uitbreidingsmogelijkheden voor bebouwing aanwezig.  


Terhornseweg 8, 't Zandt

De boerderij "Ter Horn" met bijgebouw, ondergrond, erf en tuin. Fraai landelijk gelegen nabij het dorp 't Zandt. Een boerderij met veel karakter, eigentijds ingericht en ideaal voor paardenliefhebbers, ingericht met paardenboxen, binnen- en buitenbak, wasplaats met koud- en warm water en solarium. In de nabijheid nog een manege.
Daarnaast natuurlijk ook uitermate geschikt voor andere doeleinden: alleen wonen en/of gecombineerd met werken.


Noordwolderweg, Zuidwolde

Perceel erfpachtgrond (grasland) van 1 hectare en 97 are, aan de Noordwolderweg te Zuidwolde Gn met een erfpachtcanon van € 707,-- per jaar voor het gehele perceel.


Perceel grasland nabij Noordwolderweg

Perceel grasland van 1 hectare, 74 are en 60 centiare, nabij Noordwolderweg 50 te Noordwolde (tegenover de boerderij).
Kadastraal bekend: Bedum, sectie N, nummer 46.


De Vennenweg 7, Tinallinge

Een prachtig biologisch vleesveebedrijf (Limousin) fraai gelegen op het Groninger Hogeland nabij levendige dorpen met voorzieningen bestaande uit een boerderij (woonhuis met twee aangebouwde schuren), vleesveestal, erf, sleufsilo, gelegen op totaal 1.86.24 hectare.


Nijenklooster 9, Kloosterburen

Een zeldzaam fraai gelegen woonboerderij op het Hogeland met heerlijke tuin, boomgaard,  bessen/moestuin en weiland aan doorgaand vaar/zwemwater 'De Pieterbuurstermaar'.
Waar vind je dit nog; die vrijheid, rust en stilte? En dan ook nog met je bootje voor de deur kunnen aanleggen.

Gelegen op een historische plek. Een plek zo mooi door de weidse uitzichten rondom over de landerijen. De woonboerderij kenmerkt zich door zijn authentieke eenvoudige uitstraling. De verrassing is dan ook des te groter na binnenkomst. Eigentijds verbouwd met sfeer en comfort waarbij alle woonruimte gesitueerd is op de begane grond.


Hoogeweg, Groningen

3 percelen weiland gelegen aan de Hoogeweg tussen de stad Groningen en Dorkwerd.

De percelen zijn in totaal groot 3 hectare, 29 are en 25 centiare.
Het betreft kleigrond. Ontsluiting via een dam naar de openbare verharde weg.Landbouwgrond Aagtsdwarsweg Eenrum

 Akkerbouwgrond


Weiland Wolddijk Groningen

ca. 11,5 hectare


Boerderij Wolddijk Groningen

Melkveebedrijf
Ruim 43 hectare landbouwgrond


Akkerbouwgrond HornhuizenBoerderij Uithuizen

ca. 2,8 hectare akkerbouwgrond


Akkerbouwgrond Uithuizen

Ruim 50 hectare


Boerderij Meedhuizen

Melkveebedrijf
Ruim 40 hectare landbouwgrondBruintjes en Keurentjes
Nieuwsbrief

Ontvang het exclusieve aanbod per e-mail