Terug naar de resultaten
Te koop
Hoofdstraat 102 in Pieterburen 9968 AH

Hoofdstraat 102

9968 AH Pieterburen
Vraagprijs € 595.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

"Waddenhoes"

Gastenverblijven, bestaande uit:
- B&B comfortkamers
- B&B budgetkamers
- Groepsaccommodaties
- Vakantiehuizen
- Fietsenverhuur "De Groene Kicker"

Alles is bijzonder comfortabel en goed uitgerust met kwaliteit bedden, keukenvoorzieningen, eigen badkamer met toilet en buitenterras. Tevens TV en Wifi.

Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Leisure
Lees meer

Omschrijving

"Waddenhoes"

Gastenverblijven, bestaande uit:
- B&B comfortkamers
- B&B budgetkamers
- Groepsaccommodaties
- Vakantiehuizen
- Fietsenverhuur "De Groene Kicker"

Alles is bijzonder comfortabel en goed uitgerust met kwaliteit bedden, keukenvoorzieningen, eigen badkamer met toilet en buitenterras. Tevens TV en Wifi.

Het "Waddenhoes" is in 2010 gerealiseerd en daarmee betrekkelijk jong. Toch is er in die korte tijd een prachtig bedrijf opgebouwd met uitstekend toekomstperspectief.
Uitstekend geschikt voor diegene die een volgende stap wil zetten en voort wil borduren op het bestaande. Het "Waddenhoes" bestaat uit 4 appartementen en 2 comfort B&B kamers. Het exploiteert tevens 9 budget B&B kamers in de tegenovergelegen voormalige kerk onder de noemer Dorpslogement. De Groene Kicker is voor de verhuur van fietsen, skates, etc.
Kortom een prachtig, compleet instapklaar bedrijf. Eventueel te combineren met woonruimte.

De omgeving: Gelegen in Pieterburen, een prachtig dorp bekend van het wadlopen en de zeehondencrèche. Maar het biedt zoveel meer. Het dorp Pieterburen heeft een aantal restaurants, een Montessori basisschool en heeft op fietsafstand scholen voor voortgezet onderwijs en winkels. Daarnaast is er een uitstekende openbaar vervoer verbinding met het op ca. 25 km afstand gelegen Groningen.

Tijdens een fiets-, wandel- of autotocht zul je ontdekken dat het noordelijk deel van de provincie Groningen (het Hogeland) een bijzonder landschap heeft. Vanuit Wadloopdorp Pieterburen bereik je al snel schilderachtige dorpjes als Garnwerd, Eenrum, Winsum en Warffum. Buiten de dorpen is er het karakteristieke open Groningse landschap waar de vergezichten magnifiek zijn. En in dit vlakke landschap zie je nog de vroegere woonheuvels glooien in het land.

Tevens zie je monumentale boerderijen (heerden), karakteristieke arbeiderswoningen en imposante kasteeltjes (borgen). En overal herinneren oude landschapselementen als wierden, dijken, sluizen en maren (voormalige zeegeulen) aan de strijd met het water. Dit land is veroverd op de zee. Tal van musea en attracties die je onderweg passeert gaan in op de boeiende cultuurhistorie van dit gebied.

Prachtig om te zien is de dijk nabij Pieterburen. Zo'n 5 kilometer vanaf het dorp vind je de relatief nieuwe dijk die ons beschermt tegen natte voeten. Bij helder weer heb je zicht op de Waddeneilanden en kun je heerlijk uitwaaien! Vanuit Pieterburen is het een klein uurtje lopen naar de dijk, een prachtige wandeling overigens. Maar je rijdt er ook gemakkelijk met de auto heen. Een paar kilometer verderop kom je uit in het kleinste haventje van Nederland - Noordpolderzijl. Schepen kunnen hier alleen komen bij hoogwater. Een prachtig uitkijkpunt! Bezoek ook het Nationaalpark Lauwersoog en geniet van de prachtige natuur.

Bijzonderheden: 33 zonnepanelen
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 595.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1987 Indeling Soort Object Leisure Woonoppervlakte 470 m² Perceeloppervlakte 2439 m² Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Leisure
Type
Overig
Woonobject aanwezig
Ja
Voorzieningen
Electra, riolering, receptie
Capaciteit in personen
34
Aantal verblijven
6

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.