Terug naar de resultaten
Te huur
Breekweg 2 in Leens 9965 TE

Breekweg 2

9965 TE Leens
Huurprijs € 500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR AANGEBODEN:

Zoek je kantoorruimte, werkplek of anderszins in een bedrijfsverzamelgebouw welke ideaal gelegen is in de dorpskom van Leens? Dan is de voormalige Rabobank met multifunctionele ruimte uitermate geschikt voor u.

Een deel van het gebouw is op dit moment in gebruik als bibliotheek, kinderopvang, geldautomaat en thuiszorg. De ruimte die nu te huur is, is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR AANGEBODEN:

Zoek je kantoorruimte, werkplek of anderszins in een bedrijfsverzamelgebouw welke ideaal gelegen is in de dorpskom van Leens? Dan is de voormalige Rabobank met multifunctionele ruimte uitermate geschikt voor u.

Een deel van het gebouw is op dit moment in gebruik als bibliotheek, kinderopvang, geldautomaat en thuiszorg. De ruimte die nu te huur is, is bruikbaar voor veel doeleinden. Te denken valt aan gebruik als kantoorruimte, dienstverlening, maatschappelijke functies, etc.
De bereikbaarheid is goed, parkeergelegenheid volop en staat van onderhoud alsmede inrichting is goed. O.a. voorzien van afgewerkte plafonds, vloerbedekking en airco. Inbegrepen is gezamenlijk gebruik van toilet en keuken met overige huurders.

Tevens prima hoogwaardige archiefruimte te huur. Het betreft de voormalige dossierruimte van de Rabobank voorzien van paternoster/opbergsysteem groot ca. 50 m2.

Een geweldig gebouw om te kunnen werken voor diegene die in deze regio goed bereikbaar, goed geoutilleerd en op zicht in een kerndorp aan de slag wil.

Aan de voorzijde op zicht nu nog te huur ca. 100 m2. Huurprijs € 500,-- per maand excl. nutsvoorzieningen. BTW is niet van toepassing.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring