Makelaardij Bruintjes en Keurentjes

Geert Reindersstraat 20
9951 CC Winsum Gn
Tel: 0595-447044
info@bruintjesenkeurentjes.nl
Zuster A. Westerhofstraat 1, 9965 PH Leens, Horeca (BOG) € 289.500,- k.k.
Regio Groningen

Omschrijving

Centraal in het Marnegebied gelegen Hotel- Café- Restaurant "Mercurius’"

In het centrum van Leens, met als achtertuin het Nationaal park Lauwersmeer de Waddenzee en het eiland Schiermonnikoog, ligt dit karakteristieke horecapand met (onder andere) een café/restaurant-gedeelte, een vergaderzaal, een hotelgedeelte met 7 kamers, garage, souterrain, keuken, bijkeuken en opslagruimte.

Naast bovengenoemde bedrijfsruimte is er op de verdieping een bovenwoning met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een eenvoudige keuken, een doucheruimte en een toilet.
De gemeente is bereid mee te werken aan een ruimere bestemming van dit gebouw.

De indeling en de afmetingen van het geheel kunt u zien op de bijgevoegde digitale plattegronden.

Meer dan 60 jaar stond het object bekend als ''de Huiskamer van het Noorden'' en bood het onderdak aan het verenigingsleven, recreanten en toeristen, maar er was ook een plek aan de bar voor gewoon een gezellige avond.

Voor dit pand met een rijke historie zijn we op zoek naar een nieuwe eigenaar!

Er zijn volop mogelijkheden qua gebruik, waarbij te denken valt aan uiteraard horeca, maar ook kantoor/bedrijfsruimte, kunst en cultuur, bed en breakfast of een combinatie van deze bestemmingen.

De huidige bestemming van het object is “Horeca 1”, waarbij vermeld kan worden dat de gemeente (Het Hogeland) aangeeft open te staan voor andere, nader te bepalen bestemmingen voor het pand.

Het pand is voorzien van centrale verwarming en 10 zonnepanelen.
Tevens is er parkeergelegenheid op eigen terrein voor ca. 8 auto's.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het pand en de mogelijkheden? Bel gerust met onze medewerkers voor nadere informatie of een bezichtiging.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 289.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1955 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 715 m² Verkoopoppervlakte 435 m² Perceeloppervlakte 715 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig