Beoordelingen

9,0

Verkoper van: Bedumerweg 42

21 april 2016

Contact met de makelaar en personeelsleden was uitstekend, goed overleg ook tijdens het verkoopproces. We bleven goed op de hoogte en afhandeling na verkoop was prima. Betrouwbaar en sympathiek makelaarskantoor.


8,8

Verkoper van: Oudeweg 22

7 april 2016

Makelaardij is deskundig, betrokken, duidelijk en bieden gedurende gehele proces een uitstekende dienstverlening.


8,8

Verkoper van: Molenstraat 12

3 maart 2016

Het is prettig samenwerken met Bruintjes en Keurentjes.Ze geven aan wat je kunt veranderen om kopers te trekken.Ze geven goed advies over de vraagprijs en de onderhandelingen gingen precies zoals afgesproken.Wij waren zeer tevreden.


8,0

Verkoper van: Kerkuil 23

11 februari 2016

prima om mee samen te werken ook op kantoor is men vriendelijk voor ons een goede ervaring voor ons


8,8

Verkoper van: Methardusstraat 8

20 januari 2016

Bruintjes en Keurentjes heeft zich van een deskundige en vriendelijke manier laten zien. Het deskundig samenspel tussen binnendienst, verkoop, en opdrachtgever, heeft geleid tot een verkoop naar tevredenheid.Waarbij wel moet worden opgemerkt dat een verkoop en een beoordeling na die tijd over het algemeen natuurlijk een positief beeld geven.


8,8

Verkoper van: Jan Jordenshof 10

7 januari 2016

Vlotte en accurate reactie op vragen en veel kennis van zaken. Zowel de makelaars als de medewerkers op kantoor. Goed overleg tussen ons en de makelaar. Het hele proces is prettig en vlot verlopen en wij raden makelaardij Bruintjes en Keurentjes zeker aan als makelaarskantoor!


10

Verkoper van: Pastoriepad 2

8 december 2015

Had mijn keuze voor deze makelaar genomen op voorspraak van bekenden. En mijn verwachtingen zijn op ieder gebied waar gemaakt.Gedegen kennis van zaken wat betreft de markt in dit gebied.Prettig in het contact en stipt wat betreft de afspraken. Er is mij veel werk uit handen genomen wat betreft het contact met de verkoper.Ik ben er van overtuigd dat door zijn kennis en deskundigheid mijn huis in korte tijd verkocht is.Kortom: Aan te bevelen!


8,5

Verkoper van: Nieuwestreek 89

4 december 2015

We hadden vriendelijke en aangename contacten met makelaar Joost Keurentjes. Hij was steeds goed bereikbaar en beschikbaar voor overleg.


7,3

Verkoper van: Loohof 19

2 december 2015

Goed, met vragen kreeg ik altijd goed advies...................................................................


10

Verkoper van: Korenlaan 26

13 november 2015

Een goede samen werking makelaar en personeel. Vragen werden goed beantwoord.Makelaardij Bruintjes en Keurentjes aan te bevelen.


9,3

Verkoper van: Noorderweg 15 a

6 november 2015

Het contact met onze makelaar, Joost Keurentjes , verliep uiterst prettig. Was uiterst actief in het begeleiden van de aspirant-k├│pers tijdens de rondleidingen. De nabespreking met ons verliep in een ongedwongen sfeer. Mede dankzij zijn inzet verliep de verkoop vlot. Daarna zijn we samen met Joost Keurentjes op zoek gegaan naar een nieuw huis. We hebben samen een aantal huizen bekeken. Daarbij bleek de deskundigheid van Joost. Hij zag de gebreken en tevens had hij snel door of we een bepaald huis wel of niet iets vonden.
Conclusie: we zijn uiterst tevreden over hoe het allemaal is verlopen.


9,0

Verkoper van: A.S. de Bl├ęcourtlaan 17

31 oktober 2015

Voor de tweede keer een huis aangekocht en verkocht via deze makelaar!Super!Mocht het weer nodig zijn dan zeker weer.


8,8

Verkoper van: Nassaustraat 20

27 oktober 2015

-correct ontvangen-duidelijke afspraken-snel antwoord bij vragen via de telefoon/mail-zelfs via sms als de betrokkene makelaar op vakantie was


8,0

Verkoper van: Wilhelminalaan 31

22 oktober 2015

Huis in aardbevingsgebied boven verwachting snel verkocht. Mogelijkheden goed ingeschat.Vriendelijke en deskundig personeel. Direct en adequaat antwoord op diverse vragen.


8,5

Verkoper van: Krassumerstraat 44

9 oktober 2015

De makelaar is goed bekent in deze omgeving en doet goed werk alleen jammer de het huis lang te koop heeft gestaan maar zeer wel tevreden met de makelaar


8,0

Verkoper van: Westersingel 68 b

6 oktober 2015

Ons contact verliep goed. Huis was aardig snel verkocht. Prijs was wat lager dan we eigenlijk wilden maar dat kan je verwachten in deze tijd.


8,8

Verkoper van: Torenweg 13

27 september 2015

Een zeer goede ervaring met deze makelaar. We hadden 2 verschillende makelaarskantoren voor een kennismakingsgesprek uitgenodigd, maar qua kennis en indruk gekozen voor Bruintjes en Keurentjes.Onze makelaar was een no-nonsense persoon, gewoon eerlijk, realistisch en zegt waar het op staat.Zo kwamen we ook niet voor verassingen bij het verkoopspelletje te staan, en hebben we naar ons gevoel voor een goede prijs verkocht.Tevens de aankoop van onze nieuwe woning door dezelfde makelaar laten doen. Het zelfde verhaal; we wisten wat we wilden, de makelaar wist onze wensen en wist ook wat realistisch was. En zo kwamen we er ook samen weer goed uit.De overige medewerkers op kantoor zijn ook zeer vriendelijke mensen. De zaken worden snel en goed geregeld.


9,3

Verkoper van: Loohof 4

16 september 2015

In het allereerste gesprek over mogelijkheid tot verkopen, kregen wij al duidelijk een beeld van wat er mogelijk was.Ook tijdens de periode van verkoop was het prettig werken met een deskundig persoon die wist waar hij het over had en duidelijk alle mogelijkheden aangaf.Een makelaar om prettig en goed mee te werken indien men zijn huis wil verkopen.


7,0

Verkoper van: De Schans 4

6 augustus 2015

Goed contact, goede en snelle service, klantvriendelijk. Wel een verschil welke makelaar / medewerker je hebt.


7,3

Verkoper van: Kerspel 25

3 augustus 2015

Makelaar heeft de opdracht goed vervuld en van te voren duidelijk aangegeven wat hij verwachtte m.b.t. de verkoopprijs. Bij bezichtigingen vond goede terugkoppeling plaats evenals bij de prijsonderhandeling.